Ana Sayfa :: Forum :: Sohbet Topluluklar Şehirler Siyasi Partiler KAYIT İletişim / Reklam

Magazin Dünyası Haberler Fotoğraflar Videolar Sivil İcat / İsim Sözlük Sivil Sözlük Online Oyunlar Forum Oyunları

| Sivil Sözlük | Sivil İcat / İsim Sözlük | Son ziyaretinizden bu yana gelen mesajlar >>> |
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Giriş

Geçerli Zaman: Mon May 21, 2012 11:25 am Cevaplanmayan mesajlar
1919 Gazetesi
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

TarihTarih: Mon Jun 14, 2010 8:55 pm
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Gönder

Nükseden Sevda ...

28 Şubat'tan sonra Hoca'larına sırt çevirip, yarı yolda bırakıp Batılı olan AKP'lilerin Arap sevdası nüksetti!

Duygu sömürüsü içeren Filistin yanlısı msjlarla sorular yöneltmemenizi rica ederim. Maksadım ve kastım Filistin'deki karnını bile doyuramayan garibanlar değil...

Hamas'ı burada ağırla. Hizbullah ile kol kola ol. Ne idüğü belirsiz sermayelerin kasası gibi davran. Memleketi sükun içinde teslim al ve kan gölüne çevir... PKK tarihinin en kanlı ve aktif haline yeniden ulaşsın...

İsrail'e kafa tutar gibi yap şimdi de...

Ne oldu? Sen sınırlarımızı İsrail'e 99 yıllığına verecektin? CHP iptal ettirdi diye bağırıyordun? Benim gözümde zerre kadar kıymeti olmayan bir kitleye şikayet ediyordun???

Ne etti de bu İsrail sana düşman kesildin?
Haydi anlıyorum, İsrail aynı İsrail... O zamanlar ne ettiydi de dost olayazdın?

Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönder Başa dön
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

TarihTarih: Sun Aug 29, 2010 5:00 pm
MesajMesaj konusu : Tek tipleştirme arzunuz onlarca yıldır devam ediyor!
Alıntıyla Cevap Gönder

Tek tipleştirme arzunuz onlarca yıldır devam ediyor!

Yeni Genelkurmay Başkanı I. Koşaner henüz koltuğuna oturmadan, hayırlı olsun dileklerini almadan, millete güzel haberler vermeden atıldı mikrofonların karşısına.

Döneminde neler döndüğüne bir anlam veremediğimiz İlker Başbuğ’un özellikle kendi döneminde kurcalamadığı bir konu olan tek tip askerlik konusu ile açtı ağzını.

Askere ihtiyaç varmış. Tek tip askerlik ile herkese eşit şartlarda askerlik olanağı tanıyacaklarmış. Eğitimli nüfustan daha uzun süre yararlanacaklarmış.

Gündemde Ergenekon yok. Sanki insanların kafası allak bullak olmamış, bir kurumsal kimlik düzeltmesi yapmak gerekmiyormuşçasına…

Dillerde şu Heron skandalı yok, açıklayabilirlerse ben rezilim zaten.

Pimini çekip de eline bomba verilen dört vatan evladının adları yok.

Meşhur iyi çocuk, bombacı Ali Kaya’dan haber yok.

Kendi askerinin geçeceği yola mayın döşeyip de kriptolu zannetikleri telefonlarda tutuştukları iddia edilenler yok.

Gündemde terör yok.

Dillerde 4 (dört) mermi atış talimi ile hedef halinde terörle mücadele bölgelerine gönderilmiş kardeşlerimiz yok.

Söylenmesi gereken, açıklanması gereken hiç bir konu yok!

Sadece duvar örecek inşaat mühendisinden askere, mübaşirlik yapacak avukattan askere, kantincilik yapacak iktisatçıdan askere ihtiyaç var!

Hayırlı olsun.

Yalnız biliniz ki bundan böyle Kenan Evren’in at koşturduğu gibi alanlar da yok.

1919 Gazetesi

1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

TarihTarih: Mon Aug 30, 2010 12:00 am
MesajMesaj konusu : 30 Ağustos Zafer Bayramı
Alıntıyla Cevap Gönder

ŞANLI TÜRK ZAFERİ 88. DEFA KUTLU OLSUN!

90 yıl evvel güzel dünyamız bir harbe daha sahne olmaktaydı. Belki de sahne olduğu harplerin en haklı sebebi bulunanlarındandı bu harp ve harbin bir tarafında olanlar da en onurlu olanlarındandı.

Şanlı Türk Kurtuluş Harbi’ni, 88 yıl evvel Büyük Zaferle sonlanışını, bu Büyük Zafer’in tüm kumandanlarını ve neferlerini, ulusal ve uluslararası tüm destekçilerimizi derin bir saygı ile anıyorum, selamlıyorum.

Bu harpte yer almış herkesin Şanlı Türk Askeri sıfatı ile gönülden mücadele verdiğini, siyasal ve sosyal kimlik ayrımlarını gözetmediğini ve günümüzde bu ayrımları vurgulayarak zamanında harp etmiş kitlelerimizi tasnif edenleri yalanlayan zaferimizin Şanlı Türk Milleti’ne armağan edilmişliğini bir defa daha tüm benliğimde hissediyorum, kıvançla yaşıyorum.

Başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Tüm Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutlarım.

Selam ve Saygılarımla.

1919 Gazetesi Sivil Forum

1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

TarihTarih: Mon Feb 07, 2011 12:23 am
MesajMesaj konusu : Defne Joj Foster
Alıntıyla Cevap Gönder

Defne Joj Foster

Altyazılarda farkettim “Defne Joj Foster Öldü!” manşetini, bir hastane koridorunda; farklı hisler kapladı o an bedenimi. Ne dans yarışmasında izledim onu ne de son popüler dönemlerinde. Geçmişten bilirdim biraz, programlarından. Genç ve neşe dolu, yaşam dolu halini; yakıştırmak güç oldu ölümü ona.

Haberleri takip ettikçe işin karmaşıklığını öğrenmeye başladım, hakkım ya da haddim değilken. Bir ölümün ardından dillere persenk olan doğru ya da yalan dedikodular… Köşe yazarlarının bile mevzusu oluvermişti birden. Sanki başka konu kalmamışçasına, dibi kapkara olan dinozor tipler bir ölünün arkasından namus timsali kesilivermişti namussuzca. Ayıptı.

Bir de erkekler vardı bu hikayenin içinde. Tanımadığım, hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım birisi mesela; Defne Joy Foster’ın eşi, sükunet, soğukkanlılık ve beyefendilikle karşıladığı izlenimi vardı yaşananları, medyadaki haberlerde izlediğim kadarı ile… Hakaret, kin, fevri hareketler izlenmedi onda.

Bir erkek daha vardı, Ahmet Altan’ın oğlu imiş; tanımam. Olayla alakalı bu karmaşık durumların nedenlerinden olduğu iddialarına rastlamıştım onun. Onun açıklamaları vardı, ansızın olayın ardından. Belli ki korkmuştu, sarsılmıştı. Beklemeden, aklanma çabası ile söyleyiverdiği sözler olmuştu; bir ölümün acısını daha da boğucu hale getiren…

Güçlü bir erkek olmalı. Fevri davranmak, yutkunmadan konuşmak, derin nefes almadan eylemler sergilemek yoktur erkeğin doğasında!

Önceki mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

phpBB SEO URLs V2