| Yazar |
Mesaj |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Sat Nov 08, 2008 1:57 am
Mesaj konusu : 1919 Gazetesi
|
 |
|
1919 yılından bu yana ulusumun çektiği sancıları hissediyorum tüm benliğimle. Çıkmıyor aklımdan...
Ya evveliyatı? 1919'da peydah olmadı ya bu dayanılmaz sancılar!
Evveliyatına dayanmaz yüreğim.
Gurur, özlem, sevgi, saygı ile anıyorum ve
ulusumun pahabiçilmez hatıraları, tarihi önünde saygı ile eğiliyorum.
1919 |
|
_________________ Özgürlük benim karakterimdir!
Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş |
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Sat Nov 08, 2008 2:02 am
Mesaj konusu : Düş Yakamızdan Kemal Kılıçdaroğlu!
|
 |
|
Usandık Şahsınızdan Ey Kemal Kılıçdaroğlu!
Usandık şahsınızdan.
Tedirginiz!
Ne zaman yine fırlayacaksınız kamuoyunun önüne diye gerginiz!
AKP'li değiliz!
Yolsuzluk ve benzeri bir suçun ortağı falan da değiliz ama...
Ama öyle bir benimsemişiz ki bu dinci maskeyle gelip de maskesini fırlatan sahte Obama kılıklı Bush esanslıları, siyasetlerini, tarikatlerini, sakallarını, ince bıyıklarını, türbanlarını... Yolsuzluklarını...
Nerede ise erkekliğimizden utanmasak türbanlarını da takacağız kafamıza.
Yolsuzluklar bile bizimmiş gibi sorumlu hissediyoruz kendimizi oy bile vermemişken.
Karıştırmayınız AKP'yi.
Bakınız Dengir Fırat görevden alındı diyor Vatan Gazetesi!
Biraz daha olayların üzerine giderseniz,
Sayın Başbakan ve çevresinin de belediye başkanlığından bu yana geçmişlerini kurcalar ve deşifre ederseniz,
Bir oy uğruna,
Bir iktidar uğruna,
Hak ve eşitlik uğruna,
Adalet uğruna
mahvedeceksiniz hayallerini
oy veren kandırılmış köylümün,
inanmış fakirimin,
oyunu satmış cahilimin,
dönek yurttaşımın
ve nicelerinin...
El insaf Kemal Bey!
Telekom'un 3. ortağı diye çıktınız şimdi de! Oysa Telekom'un özelleştirilmesinin büyük başarı olduğunu dinledik biz AKP'lilerden!
Bulandırmayın kafamızı...
Yolsuzluk iddialarınız ve hatta varsa belgeleriniz arşivinizin olsun.
İlk değil ya... Son olsun...
AKP'nin ampulünü söndürmeyin.
Tebrikler
+1 Puan
Yönetim.
Detaylı bilgi için tıklayınız. |
En son 1919 (Büyük Önder) tarafından Mon Jun 14, 2010 9:00 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Mon Nov 10, 2008 5:37 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
SESSİZ NÖBETÇİLER!
Yorgun ve ürkek tümcelerle başlıyorum yazıma...
İlkokul çocuklarının buğulu gözleri ve buruk yürekçikleri canlanıyor usumda. Ben de iyiden iyiye mahzunlaşıyorum...
Çıkışını bilemediğim bir dehlizde, güvensiz adımlarla ilerlemek diye tasvir edebilirim yaptıklarımı.
Kendimce söylemlerde bulunmak, kişisel doğrular edinmek ve bu doğruların ispatını ileri sürmekten ibaret işlerle meşgul olmaktan öteye gidemiyorum... Pek çoğumuz bu saydığım niteliklerle kısıtlanmış vaziyetteyiz.
Küreselleşen ve kapitalizm çarkının hızıyla daha da başka dönmeye başlayan bu yaşlı dünyamızda çoğumuz bambaşka kişiliklere büründük. Gönüller yaşlandı, umutlar tırpanlandı, emek hor görüldü ve insan olmanın temel unsurları hiçe sayıldı... Bu acımasız süreç doğrulardan korkmayı öğretti biz insanlara...
"Yaşamak için kazanmak" felsefesi yerini "kazanmak için yaşamak" -güdüsüne bıraktı bırakalı kazanamamanın korkusu ile tutsak ettik yüreğimizi bedenimizin en gizli, kuytu köşelerine... Tutsak ettik dilimizi dişlerimizin arkasına... Ve tutsak ettik fikirlerimizi kapitalist ekonominin sunduğu yapay, sahte dünyalara...
Bu tutsaklıktan ileri gelen bir ürkeklikle yazıyorum bugün... Bugün takvimler 10 KASIM’ı gösteriyor. Bugün kapitalizmi ve kapitalizmin neferlerini, insan olmanın inanılmaz onuru ve manevi gücü ile mağlup eden, yenilgiyi tattıran ve insani değerleri hatırlatan bir devlet adamının bizi yalnız bırakışının hüznünü 66. yıl dönümü münasebeti ile daha somut bir şekilde hissediyoruz yüreklerimizde.
İnsana yaraşan bir özgürlük bilinci ile çıktığı çağdaş medeniyet yolunda tüm halklara örnek teşkil eden, emsali az bulunan o insan; MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü bugün de çok özlüyor ve arıyoruz. Utanarak söylüyorum ki ondan ışık alarak çıktığımız bu medeniyet yolunda ihtiyacımız olan cesaret ve yaptırım gücünü kendi kendimize maalesef sergileyemiyoruz.
Kurduğumuz ürkek tümceler bile ele veriyor bizi ve yapamadıklarımızı. Susmaya, hareketsiz ve bilinçsiz olmaya zorlanıyoruz... Hiç sesimiz çıkamıyor.
Aslında her birimiz inanılmaz ve kopmaz bağlarla bağlıyız, başta en büyük mirası olan cumhuriyetimiz ve laik-demokratik sistemimiz olmak üzere, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE ama nasıl bir iştir bilinmez, orta çağ suçlularının ayaklarına vurulan prangalar sanki bugün 21. yüzyıl Türkiyelisinin diline ve yüreğine vurulmuş. Pek çoğumuz söz söylemez olmuşuz...
Bu halimiz ne kadar cesaret verecek olsa da devlet-vatan ve ATATÜRK MİRASINA düşman olan karanlık fikir sahiplerine, bu cesaret cahil cesareti olmaktan öteye gidemeyecektir diye düşünüyorum. Bizler sessiz çoğunluk olarak ATATÜRK MİRASI olan, ebedi yaşam idealine sahip genç, çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyetimize sahip çıkacak, koşulsuz olarak yüreklerimizi siper edebilecek insanlarız ve NÖBETTEYİZ!
10.11.2003
10.11.2004
10.11.2005
10.11.2006
10.11.2007
10.11.2008
10.11.2009
10.11.2010
10.11.2011 |
En son 1919 (Büyük Önder) tarafından Wed Nov 09, 2011 11:21 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Wed Nov 12, 2008 6:07 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Anayasa Mahkemesi'ne Başkanlık Eden Haşim Kılıç Önerdi,
AKP Memnun ve Sessiz,
DTP Destek Vermekte!
Laik kesimlerin tepkisi ile Anayasa Mahkemesi Başkanlık dönemi geçirmekte olan Haşim Kılıç
'Anayasamızın değiştirilemez maddelerini tartışmaya açmak gerektiğini' söyledi!
AKP duruma zaten taraf ve tarafı belli.
DTP büyük destek veriyor. Asker kaçaklığı ile gündeme gelmiş olan Demirtaş Anayasa Mahkemesi'ne başkanlık eden Haşim Kılıç'a destek vermekte.
Anayasa Mahkemesi'ne başkanlık etmekte olan Haşim Kılıç'ın tartışmaya açmak istediği değişemez maddeler, yönetim şeklimizin cumhuriyet oluşu, laik bir devlet oluşumuz, dilimiz, bayrak ve başkentimiz gibi olgulardır.
Bunu tartışacakmış Haşim Bey. Tartışsın AKPlilerle, dinci gruplarla, biz Aydın Atatürkçü Türk Halkı olarak "aydınlığı tekelimize alıyor, diğer odakları şer odağı olarak itham ediyor ve sözde tartışılacak konuyu kendi adımıza karşı devrim heveslilerinin bir hamlesi olarak yorumluyoruz!"
Anayasa Mahkemesi'ne başkanlık etmekte olan Haşim Kılıç'ı siyasi kimliği olmadığı için, yargıç olduğu için tartışmaya konu etmeden, baz almadan, vicdanların yargısına havale ederek AKP, DTP ve dinle haşır neşir haldeki gruplara konuyu getirmek istiyorum.
Haşim Bey ile aynı tarafta tavır koyan DTP'nin PKK'nın altkümesi olduğu da kendilerince beyan edilme seviyesinde; tepkisizleştirilmiş ve vasıfları törpülenmiş Türk Kamuoyu'na lansediliyor. Detaylıca anlatmayalım.
Şeriatçılar!
Allah'ın kanunları deyip de 1500 yıllık kafayla gezenler.
Laik, aydın ve yenilikçi Türkiye Cumhuriyeti'ne gelecek her zararı hoş karşılayan ve şeriatçı, vasıfsız 3. dünya ülkeleriymişçesine bir devlet hayali kurduklarından ekmeklerine yağ sürüldüğünü varsayanlar!
Bunlar yakın tarih boyu devlete açıktan ve gizliden düşmandırlar.
Bunların pek çoğu Türk Kuva-i Milliyecileri'ne destek vermektense Yunan Ordusu'na destek vermişlerdir.
Bunların savundukları Sultan Vahdettin'in damadının hükümetinde bakanlık yapanlar Yunan Ordusu'nun başarısı için dua etmiş şerefi olmayanların uzantılarıdır.
Bunlar dediklerimiz şeriat diye niteledikleri; uçkur, fiili ibadet ve dini yargı temelinden ibaret bir sözde yönetim hevesinde olanlardır!
Yunan'a verilen desteğin devamında Yunan tecavüzleri vardır.
Şanlı Türk Halkı ve Şanlı Direniş Önderi Mustafa Kemal Atatürk ile Büyük Türk Direnişi, Büyük Türk Zaferi ve Büyük Türk Devrimleri, karakterini kaybetme tehlikesinde olan bu ulusa değerlerini iade etmiştir!
Buyrunuz! Değiştiriniz, deneyiniz! Tartışınız! Biz yokuz! |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Sat Nov 15, 2008 5:47 pm
Mesaj konusu : Aç Maganda
|
 |
|
Aç Maganda
Bu akşam KanalTürk Ana Haber Bülteni'nde izledim, Kadın ve Kadın Hakları üzerine faydalı bir sunum yapıldı...
Bir de hastane koridorundan görüntü verildi.
Olayın başrolünde bedenen sübyanlıktan çıkmış ama karakteri halen ergenlik döneminin sivilceli vasıfsızlığından sıyrılamamış bir genç olan, bir şekilde
-ki muhtemelen olmadık torpil arayışları ve yalakalıklar sonucu hastanede özel güvenlik görevlisi olmuş bir genç vardı...
Bir hasta yakınını hırpalayan...
Hasta yakınını yumruklayan...
Bağırıp çağıran ve hakaret eden...
O hasta yakını üstüne üstlük bayandı!
Aç köpek, çabucak unutmuştu nereden geldiğini. Görevinin sadece güvenlik sağlamak ve halka kolaylık sunmak olduğunu...
Gariban hasta yakını ses edebilseydi, cebinde parası, arslan gibi evlat ve yeğenleri ve hayat güvenceleri yeterli düzeyde olsaydı eminim o onursuz güvenlik görevlisi haddini hatırlardı!
Meselem halkın içindekilerin halka zulmedişi arkadaşlar! Alışmışız tepedekilerin zulmüne de, içimizdekilerin zulmü ağır geliyor, ağır hakaretlerimin sebebidir bu ağır geliş! |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Sat Dec 13, 2008 6:35 pm
Mesaj konusu : 'Mustafa' Kemal Atatürk
|
 |
|
'Mustafa' Kemal Atatürk
'Mustafa' adlı sinema yapıtı ile ilgili bugüne değin pek yorum yapmamıştım. Geçtiğimiz hafta 'Osmanlı Cumhuriyeti' adlı sinema eserini de izledikten sonra dayanamadım ve söyleyeceğim;
- Helal olsun 'Osmanlı Cumhuriyeti'nin yapımcılarına. Kakara kikiri izlemeye giden, sinema izleyicisi sınıfına giremeyen pek çok kitlelerin film çıkışında ağızlarını yaydıra yaydıra 'Hiç komik diiiildiiiii' sesi çıkarmalarını göze alarak, kalın kafalarına vura vura ileti bombardımanına tutmuşlar izleyiciyi.
'Mustafa'. Hadsiz yaklaşımı ile, gizlenmeye çalışılmış ince çirkinlikleri ile bir fiyasko, ayıp. Kimbilir hangi Avrupalıdan hangi ödülleri alacaktır. Türk'e, Türkiye'ye, Atatürk ve emanetlerine hizmet etmesin de...
Basit bir örnek 'Mustafa' zırvalığını tartışmamıza gerek bırakmamıştır bence. TV kuklalığı yapmasına gerek yok yapımcısının, sussun ve biz Atatürkçüleri kaybettiğini bilsin.
Gitsin istihbaratçılarla kol kola 'Said-i Nursi Belgeseli' çeksin artık.
Ne idi o örnek? Conkbayırı zaferi ile ilgili anısı...
Büyük Önder Mustafa Kemal sanki Conkbayırı Kahramanı değilmişçesine, kendisine yöneltilen 'Askerleriniz nerede?' sorusuna, etraftaki -ceset tarlasını- göstererek 'İşte buradalar' demişmiş.
O anda bu olay aynen bu şekilde vuku bulmuşsa bile bugünün terbiyesi ile bu şekilde yazılamaz efendi! Conkbayırı'nda askerlerini telef etmiş bir Atatürk yoktur! Askerlerine -ceset-, harp meydanına da -ceset tarlası- diyen bir Türk milleti yoktur! Sen nesin bilemeyiz, ne dersen de serbestsin efendi!
Artık biz yokuz. Sarızeybek bizimle artık, sen gidebilirsin... |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Sat Dec 13, 2008 7:25 pm
Mesaj konusu : İstiklal Mahkemeleri kalkmasaydı ne olurdu biliyor musunuz?
|
 |
|
İstiklal Mahkemeleri kalkmasaydı ne olurdu biliyor musunuz?
"Ne mutlu Türk'üm diyene!"
- Olur tarif ederiz, isteyenler yerleştirsinler kendilerine. Biz almıyoruz.
"Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir." Leyna Zana - Vatan Haini
Ne yapacağız biliyor musun?
"Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeniyle 30 bin Kürt katledildi." O. Pamuk
"Gözümsün, sana birşey olmadı ya! Buna şükür."
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Fri Jan 02, 2009 1:09 pm
Mesaj konusu : THE GRAND ISRAEL!
|
 |
|
THE GRAND ISRAEL!
Büyük Israil!
Parayla ve birliktelikle neler yapabileceğine şahit oluyoruz. Diğer maddeten varlıklı ama onuru zayıf batılıları da bir defa daha izliyoruz,
Bosna'daki basiretsizlikleri gibi...
Büyük Israil!
Dünyaya yön verecek para hacmi ülkemde, halkımda mevcut değil.
Lakin finans dünyaları ve askeri otoriteler bilir ki ulusum aslan terbiyecisi misali; yemez yedirir, istediğini alır...
Büyük Israil!
Senin teröristlerini bertaraf ediyorsun.
Hamas'ı terörist ilan edip müdahil olmanı politika ilan ettin.
Büyük Israil!
Terörle mücadele denince biz geliriz akla.
Teröre karşı duruşunu en iyi biz anlarız.
Terörü en iyi biz biliriz.
Lakin!
Israil,
Terörist liderlerinin Avrupa kentinin ortasında kafasını gövdesinden ayıranların izini bilenler,
haklı olduğunu hissedenler,
bizler,
seni aşağıdaki görüntülerden ötürü terörist ilan ettik!
Tarih yazsın.

|
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Wed Jul 08, 2009 12:41 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
ÇİN'DE BOMBALAR PATLARSA!
Çin'de uzun yıllardır süren zulüm iyice ayyuka çıktı! Sopalarla insan katledenler bu görüntü ve haberlerin dünyaya sızmasından rahatsızlar.
Bu haberler olmasaydı bilmiyor muyduk?
Zorla köle yapılan gençleri, bertaraf edilen hasta ve yaşlıları,
taciz ve tecavüzleri, zulmü...
... Haberler neticesinde "Biz Çin'e karışamayız, Kürt sorununa benzer bir sorundur!" diyebilen aymaz dostlarım olduğunu farkettim.
... Kendince biraz mantıklı olanları ise "Ne yapabiliriz ki?" zihniyetine sahipti.
Siz birşey yapmayacaksınız.
ASALA da Avrupa'nın ortasında katliam yapıyordu arkadaşlar.
Avrupa'da yargı kanalı ile aşabilir miydi ülkemiz bu sorunu; en iyi avukatların savunma ve taktikleri, en dürüst savcıların iddianameleri çözebilir miydi bilemem.
... Korkarım bir diğer bilmediğim konu da Çin ile diplomatik çözüm kanallarının kullanılması ve netice verip vermeyecek oluşudur.
... Bu zulme karşı Çin'de örgütlü bir Türk direnişi, militarize hareketlerin başlangıcı, şehirlerinde bombaların patlaması gibi eylemler ile çözüm arayış hareketinin baş göstermesinden de korkarım.
Çözüm her ne olursa olsun; bedeli sadece ağlayabilmek, üzülebilmek ise bile Çin'de Türk direnişiyledir kalbim.
1919
|
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Mon Jul 13, 2009 1:32 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Niçin mi nefret ediyorum?
Ben onlardan nefret ediyorum ve onları ezeli düşmanlarım olarak tanımlıyorum. Devletimin de onlara karşı sergileyeceği her türlü karşı tavrı tüm yüreğimle destekleyen ve can-ı gönülden kısmi finansmanında yer almak isteyen bir vergi mükellefiyim.
Önce izleyiniz.
İnsanlık dışı eylemi yapanlar Çinli Canlısı. Diğerleri Türk İnsanı.
|
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Thu Sep 03, 2009 10:25 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Yerim Dillerinizi, Yerim!
Yılmaz Hoca'dan.
Kararlılık mesajı çıktı ya daha ne istiyorsunuz?
Eğip bükmeden soralım...
*
Son 5-6 yılda...
PKK'lı mı tıktık içeri?
Subay-astsubay mı?
*
Eli silahlı teröristlere habire af çıkarırken; İstiklal Madalyası sahibi Jandarma Genel Komutanı'nı hapse atıp, beyin kanaması geçirene kadar içerde tutmadık mı?
PKK'ya yataklık yaptığı için hapiste yatan kadını, çıkarıp, Meclis'e sokarken, Cumhurbaşkanı'nın masasına davet ederken; 1'inci Ordu Komutanı'nı "terör örgütü kurmak"tan içeri tıkmadık mı?
Şehide "kelle" dediği için tazminat ödemeye mahkûm olan, "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir canım kardeşim" diyen Başbakan'a, "Bravo, aynen devam" deyip, yüzde 47 oy vermedik mi?
PKK, hastalanmaması için serçe parmağının tansiyonu bile ölçülen Abdullah Öcalan'ın saçı kesildi diye, isyan provası yapıp, Diyarbakır'ı yakıp yıktığında, polisin-askerin elini tutup, "Cana geleceğine mala gelsin" diyen Diyarbakır Valisi'ne "aferin" deyip, Başbakanlık Müsteşarı yapmadık mı?
Kafamızda Amerikan çuvalıyla gezerken, koordinatör saçmalığı icat edip, "Amerika bizi çok seviyor, istihbarat verecek" demedik mi?
"Amerika istedi diye harekátı kısa kestik, içerde parça bıraktık, o kampları tutmamız gerekirdi" dediği için, neredeyse "vatan haini" ilan edilen Deniz Baykal, o kamplardan gelen teröristler önceki gün Aktütün'ü bastığında haklı çıkmadı mı?
Irak'taki hacivat "Kedi bile vermem" derken; yaralı PKK'lıların tedavi edildiği Kuzey Irak'taki hastaneyi bile kendi ellerimizle yapmadık mı?
Vatandaşa zam üstüne zam geçirirken, PKK'yı koynunda besleyen Barzani'ye, Talabani'ye yarı fiyatına elektrik vermiyor muyuz?
İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de kadınları çocukları havaya uçurduklarında; besleme medyadaki arkadaşlar utanmadan, "Ne malum PKK'nın yaptığı" demedi mi?
Şehit çocukları çıplak ayakla gezerken, tabut başındaki karnı burnunda tazeler Allah'ıyla baş başa kalmışken; fitreleri zekátları Mehmetçik Vakfı yerine, Almanya'da din-iman hortumcusu olduğu alenen tescillenen Deniz Feneri'ne vermiyor muyuz?
Gariban ailelerin çocukları şakır şakır şehit düşerken, subay-astsubay çocukları oradan oraya tayin edilip, lise mezunu olana kadar 28 tane şehir değiştiriyor; yaşadıkları travma nedeniyle üniversite kazanamıyor ve onlara hiçbir ayrıcalık tanınmıyorken; "Babamın parası var, benim de bokumda boncuk var, onun için yurtdışında okuyorum" diyenler askerlikten yırtmıyor mu?
Bir zamanlar bu memlekette askerlik yapmayana kız bile verilmezken, "Popomda sivilce çıktı, bak bu da raporu" diyenler, askerlikten sıyırmıyor mu?
*
Genelkurmay, 68 kere basılan 46 şehit verdiğimiz gecekondudan bozma dandik karakolu, parasızlık nedeniyle 100 metre ileriye taşıyamadığımızı açıklarken; Genelkurmay eski Başkanı'na, korgeneral refakatinde askeri uçakla taşıyarak, 1 trilyon liralık zırhlı Audi almadık mı?
*
Neymiş efendim, terör zirvesi toplanmış, kararlılık mesajı çıkmış...
Yerim ben sizin o kararlılık diyen dillerinizi, yerim.
Yılmaz Özdil. |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Wed Oct 21, 2009 10:55 pm
Mesaj konusu : HESAP VER!
|
 |
|
BİZİ MAHVETTİNİZ! HESAP VERECEKSİNİZ!
Bir Türk olarak, vekalet vermiş bir yurttaş olarak, altınızdaki arabadan maaşınıza kadar sizi ve eylemlerinizi vergileri ile finanse edenlerden birisi olarak hesap sorabilmek isterdim!
Katil PKK'lıları davul ve zurna ile karşılarken ya da göz yumarken bir nebze vicdanınız sızlamadı mı? Siz ne cesur adamlarsınız, Allah'tan da korkmadınız mı? "Allah, Kitap, Şehadet" diyerek, "Ahiret, Cennet, Vaad" diyerek geçirdiğiniz yıllarınızı nasıl da unuttunuz ey ak kafalılar?
"Artık şehit cenazesi görmek istemiyoruz" demek sizin haddinize mi? Siz şehit yakını mısınız? Evladı paralı askerlik yapmayanlar, evladı gazi olanlar, evladı şehit olanlar ses etmezken; "Vatan sağolsun" nidaları ile sathı müdaafaya omuz verirken siz ne yaptınız?
Kardeşlikmiş... Biz Katil PKK ile de, ona gönül verdiğini ifade eden her birey ile de sonuna kadar düşmanız, kanlıyız, bertaraf edilmelerinin taraftarıyız!
Bu memleketin bütünlüğüne, Anadolu'da Türk egemenliğine, Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk'ten eser kalan yapısına göz dikenlerin; zarar verilmesine göz yumanların Allah belalarını versin.
Biz buradayız. Bir ateş yakıyoruz önce gönlümüzde...
Bu ateşi biraz tasvir edeyim... Korkar mısınız yoksa? Savcılarınıza talimat mı verirsiniz bu ateşin sizi cayır cayır yakacağı korkusu ile? PKK'lı katilleri serbest bırakan hukukunuz beni müebbete mahkum eder mi dersiniz?
Anadolu'da yüzlerce yıldır Türk'e ihanet edenler Cehennem'e gittiler mi hiç ilgilenmedim ama Anadolu Cenneti'nde yer bulamadılar.
"Hainlerinizi de alın gidin!"
Sizin lugatınızda söyleyeyim!
"Kardeşlerinizi de alın gidin!"
Türk Milleti'nin bedduaları Katil PKK'lıları ve yandaşlarını, göz yumanları, çanak tutanları mahvedecektir. Eylemleri şöyle dursun... |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Tue Nov 10, 2009 2:08 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
SESSİZ NÖBETÇİLER!
Yorgun ve ürkek tümcelerle başlıyorum yazıma...
İlkokul çocuklarının buğulu gözleri ve buruk yürekçikleri canlanıyor usumda. Ben de iyiden iyiye mahzunlaşıyorum...
Çıkışını bilemediğim bir dehlizde, güvensiz adımlarla ilerlemek diye tasvir edebilirim yaptıklarımı.
Kendimce söylemlerde bulunmak, kişisel doğrular edinmek ve bu doğruların ispatını ileri sürmekten ibaret işlerle meşgul olmaktan öteye gidemiyorum... Pek çoğumuz bu saydığım niteliklerle kısıtlanmış vaziyetteyiz.
Küreselleşen ve kapitalizm çarkının hızıyla daha da başka dönmeye başlayan bu yaşlı dünyamızda çoğumuz bambaşka kişiliklere büründük. Gönüller yaşlandı, umutlar tırpanlandı, emek hor görüldü ve insan olmanın temel unsurları hiçe sayıldı... Bu acımasız süreç doğrulardan korkmayı öğretti biz insanlara...
"Yaşamak için kazanmak" felsefesi yerini "kazanmak için yaşamak" -güdüsüne bıraktı bırakalı kazanamamanın korkusu ile tutsak ettik yüreğimizi bedenimizin en gizli, kuytu köşelerine... Tutsak ettik dilimizi dişlerimizin arkasına... Ve tutsak ettik fikirlerimizi kapitalist ekonominin sunduğu yapay, sahte dünyalara...
Bu tutsaklıktan ileri gelen bir ürkeklikle yazıyorum bugün... Bugün takvimler 10 KASIM’ı gösteriyor. Bugün kapitalizmi ve kapitalizmin neferlerini, insan olmanın inanılmaz onuru ve manevi gücü ile mağlup eden, yenilgiyi tattıran ve insani değerleri hatırlatan bir devlet adamının bizi yalnız bırakışının hüznünü 66. yıl dönümü münasebeti ile daha somut bir şekilde hissediyoruz yüreklerimizde.
İnsana yaraşan bir özgürlük bilinci ile çıktığı çağdaş medeniyet yolunda tüm halklara örnek teşkil eden, emsali az bulunan o insan; MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü bugün de çok özlüyor ve arıyoruz. Utanarak söylüyorum ki ondan ışık alarak çıktığımız bu medeniyet yolunda ihtiyacımız olan cesaret ve yaptırım gücünü kendi kendimize maalesef sergileyemiyoruz.
Kurduğumuz ürkek tümceler bile ele veriyor bizi ve yapamadıklarımızı. Susmaya, hareketsiz ve bilinçsiz olmaya zorlanıyoruz... Hiç sesimiz çıkamıyor.
Aslında her birimiz inanılmaz ve kopmaz bağlarla bağlıyız, başta en büyük mirası olan cumhuriyetimiz ve laik-demokratik sistemimiz olmak üzere, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE ama nasıl bir iştir bilinmez, orta çağ suçlularının ayaklarına vurulan prangalar sanki bugün 21. yüzyıl Türkiyelisinin diline ve yüreğine vurulmuş. Pek çoğumuz söz söylemez olmuşuz...
Bu halimiz ne kadar cesaret verecek olsa da devlet-vatan ve ATATÜRK MİRASINA düşman olan karanlık fikir sahiplerine, bu cesaret cahil cesareti olmaktan öteye gidemeyecektir diye düşünüyorum. Bizler sessiz çoğunluk olarak ATATÜRK MİRASI olan, ebedi yaşam idealine sahip genç, çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyetimize sahip çıkacak, koşulsuz olarak yüreklerimizi siper edebilecek insanlarız ve NÖBETTEYİZ!
10.11.2003
10.11.2004
10.11.2005
10.11.2006
10.11.2007
10.11.2008
10.11.2009 |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Wed Dec 09, 2009 11:27 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
AÇIKLIYORUM
Laik Cumhuriyet'ten neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Kitleleri yönetmeye, iktidara talibim. Bir de ya müteahhitim ya da tüccar, yalan yeminlerimin etkin, dua ve "Allah rızası" için başlayan taleplerimin inandırıcı olmasını isterim.
Soyut kavramları kendimce esnetmeli, işime göre organize etmeliyim.
Benden başka düşüneni günahkar, rakiplerimi inkarcı diye duyurmalı,
karnımı gerçekten inananların sofralarında, karşılıksız doyurmalıyım.
Ulusal Bilinçlenme'den neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Ben gördüğünüz kadar büyük değil, bir başka büyüğün gölgesiyim. Kuklayım. İşbirliklerim var. Gereksiz bir ulusal bilinçlenme akımı tüm tezgahımı yerle bir edecektir endişesindeyim.
Yüksek Yargı'dan neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Aklın yolu ile üzerinde antak kalınmış ulusal kurallar hayli bireyselci olduğum için işime gelmiyor. Bu aklın yolu ile tespit edilmiş kanunları biraz da olsun eğiverip, esnetivermeyen yüksek yargıdan rahatsızım.
Ulusal Savunma'dan neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Dedim ya ben bir büyüğün gölgesiyim. O büyüğün büyüüüük midesi uluslararası silah ticareti ile doymakta. Öyle ise ulusal savunma planlarınızı rafa kaldırmanızı isterim.
Özerk Üniversiteler'den neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Ulusal bilinçlenmenin yegane gerekliliklerinden birisi olan Özerk Üniversiteler uykularımı kaçırtır.
Ulusal Savunma'dan neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Misak-ı Milli bize lazım, size değil. Her zaman için burası Türklere fazla demiştir ağa babalarım...
Kurtuluş Savaşı'dan neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Bana Büyük Atatürk'ü hatırlatıyor.
Tam Bağımsızlık'tan neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Ben iktidar olmak, hükmetmek istiyorum.
Mustafa Kemal Atatürk'ten neden rahatsız oluyorum? Açıklayayım.
Dizlerimin bağları çözülüyor, titriyorum; tedirgin oluyorum.
MECAZDIR. |
|
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Tue Mar 09, 2010 12:20 am
Mesaj konusu : Kana Basıyorsunuz!
|
 |
|
Kana Basıyorsunuz!
Arkadaşlar,
bir zamanların aydın üniversiteli gençlerine; ağalık ve sömürgenlik düzenine karşı durdukları için kurşun saçanlar vardı...
Onlar vatanperver olduklarını ifade ediyorlardı, ölenlere hain diyorlardı.
Neredeler şimdi onlar?
Şimdi Sebahat Tuncel'ler var. Bugün yine haber bültenlerinde idi...
'S. Abdullah Öcalan' diyordu... 'Çözümün adresidir' diyordu.
Alın size vatan!
Sevin vatanı!
Altımızda kan, bastığımız yerlerde kan.
Şehit kanları, sızlatır vicdanları!
Yürek dayanmaz bu gamsızlığa, vurdumduymazlığa!
Açılmayın arkadaşlar, dağılmayın.
Bu demek değildir ki Kürt yurttaşa dilinde merhaba dememek, değildir ekmeğini elinden almak ya da kendi cahilliğine, zalim törelerine, zorba ağalarına mahkum etmek...
Fakat bir de geride var memleket! |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|