Hayret ! bende Türk'üm ve Ahmet Kaya dinliyorum. Çerkes,Türk ,Kürt'ün türkülerde buluşabiliyor olmaları sevindirici.. Demekki yıkmışızbazı tabuları... Buda sanatın tamamlayıcı yönü olsa gerek?
Ben de Ahmet Kaya dinleyenlere hain gözüyle bakmıyorum,o zaman benimde bölücü hain olmam gerekiyor..Oysa ben ülkemi ve insanlarını seviyor ayırmıyorum ... hoş bu sözü kabul etmeselerde hainler kendisini bilir:)
_________________ :)Paranın ne önemi var.Mühim olan Hisse Senedi :)
YONCA (-gizli-)
Kıdemsiz Üye (-)
Tarih: Sat Jun 30, 2007 8:08 pm Mesaj konusu :
Bende Ahmet Kaya dinlerim .. Bölücü diyen olmaz inşallah?
dilan (-gizli-)
Kıdemsiz Üye (-)
Tarih: Sun Jul 01, 2007 2:43 am Mesaj konusu :
Walla kim nederse desin Ahmet Kaya'nın tüm şarkılarını çok seviyor ve dinliyorum .Bu hainlik..bölücülük diyen varsa kendisi bilir.. Alakasız bir bağlantı çünkü !
sinemis (-gizli-)
Üye (*)
Tarih: Sun Jul 01, 2007 4:03 pm Mesaj konusu :
benim gibi düşünenleri görmek sevindirici ben sadece insanların sanatıyla ilgilenmeyi tercih ediyorum tabi bu belirli bir seviyeye kadar bir sanatçı kitabında,şarkısında veya herhangibir sanat eserinde ülkemize,çeşitli manevi değerlerimize saldırmadığı sürece sanatına saygı duyarım ama o sınırı aştığı zaman sanatı kendi amaçlarına alet ediyor olur ve o zaman onun sanatının benim için bir anlamı kalmaz.Gelelim ahmet kaya ya tabiki onun şarkılarında da hafif göndermeler var ama bence o kadar ön planda değildi biz bunu çok önemsediğimiz için bu kadar ön plana çıktı.bence önce insanlar şunu kabullensin herkes ben Türk'üm demek zorunda değil ama bu ülkenin ekmeğini yemiş,suyunu içmiş her Türk vatandaşı bu ülkenin değerlerine saygı duymak zorunda.O yüzden bazı mesajları şarkılarda aramak yerine biraz gerçekleri görelim diyorum...
Ahmet Kayayı da şarkılarınıda seviyorum. artı şunuda söylemek istiyorum. konu başlıgı ahmet kaya sevenler. sevmeyenler gelipte rahatsız etmesinler bir zahmet
[QUOTE="BrckcnS!"]Ahmet Kayayı da şarkılarınıda seviyorum. artı şunuda söylemek istiyorum. konu başlıgı ahmet kaya sevenler. sevmeyenler gelipte rahatsız etmesinler bir zahmet [/QUOTE] neden öyle düşünüosun zıt düşüncelerle karşılaşmayı hazmedemiyo musun?Herkes en azından bu sitede düşüncelerini yazmakta özgürdür...o zaman "kürt halkı kültür topluluğu"na sadece kürtler,"çerkes halkı kültür topluluğuna"da sadece çerkesler yazsın olur mu böyle bişey yaaa...
ne alakası var yaa. açılan konu ahmet kaya sevenleri. buraya gelipte ahmet kaya sevenleri dinleyenleri fikir alış verişi yapar. sevmeyen insanlar da gelir gelmez demiyorum. sadece buraya gelipte nelaftan anlamaz adamlarsınız gibi hitapta bulunmasınlar. biz burda sevdigimiz veya şarkılarını sevdigimiz bir insanı anmak için konuşuoruz. gelipte hırr çıkartmanın manası yok !
sanatı süper bir olan insan.. yani zeki de bir insan. şeytanda çok zeki bir yaratıktır. ama akılsızdır. akıllı olsa idi allah'a başkaldırırmıydı. zeki çünkü insanları kandırmak için mükemmel çalışıyor.
ahmette öyle oldu işte. sanatı süper. bu konuda iyi. ama gel gelelim gidipte muhatap oldugu adamlara bak. o körle yatan şaşı kalkar olayının tam tersi oldu. şaşla yatan kör kalkar...... :))9
[QUOTE="BrckcnS!"]Ahmet Kayayı da şarkılarınıda seviyorum. artı şunuda söylemek istiyorum. konu başlıgı ahmet kaya sevenler. sevmeyenler gelipte rahatsız etmesinler bir zahmet [/QUOTE] hoş bir bakış açısı. düşünmemiştim.
Ahmet Kaya, dev yürekli bir sanatçı idi. Sanatçı sadece beste güfte yapmayandır! Sorgulayan, sorgulatandır. Sorguladı, sorgulattı. İngilizce'den rahatsız olmayan ..kafalara Kürtçe'nin de zehirli olmadığını anlattı. Bu memlekete çok şey kattı anlayacağınız.
Bu başlık Ahmet Kaya sevenlerin gelip de yazı yazabileceği, sevmeyenlerin, onu vatana ihanet etmiş birisi olarak yorumlayanların yorumunu yazamayacağı bir başlıksa, ben onun alçak bir vatan haini olduğunu düşünmekte olduğumdan yazı yazamayacağım ve hislerimi sizlerle paylaşamayacağım. Kusuruma bakmayınız.
Allah belasını çabuk verdi. PKK-KONGRA GEL teröristleriyle kol kola :Ben apoyu özlediiiim: diye böğürürken birisi nasıl oldu da g.b.rtmedi onu bilemiyorum.
ArDa (-gizli-)
Kıdemli Üye (**)
Tarih: Mon Oct 15, 2007 10:49 am Mesaj konusu :
Bu ne şiddetdir böyle Pisi kardeş? Vatan senin gibilerle inan grur duyuyor.Sağ ol !Var ol! Vatan haini dendiğinde sende ilk Ahmet Kata mı çağrışım yaptı. Hay Allahım bilakis bende çook severim Kaya şarkılarını (bak şimdi çelişkiye düştüm sabah sabah )
ArDa2007-10-15 04:00:24
ArDa (-gizli-)
Kıdemli Üye (**)
Tarih: Mon Oct 15, 2007 10:55 am Mesaj konusu :
Ne alaka değilmi Pisi pisi ......
ArDa2007-10-15 03:57:12
Git asa ya neler yazmışsın böyle, gerçekleri şarkılara gizleyen bir bölücüyü ne savunuyorsunuzki
Ne ilginç bir yorum ne diye bölücü oldu kürtçe cd cıkaracagını soylediği içinmi ?
Asıl bölücülük bir ülkede insanları belli sınıflara ayırmaktır.
Ahmet kaya bunların hiç birini yapmadı ama yanılmıyor isem ozan arif ve ismail türüt bunu çok güzel yapıyor Asıl bölücü olarak nitelendirilmesi gereken kişiler o tür kişilerdir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız