| Yazar |
Mesaj |
Jasmine
Misafir
|
Tarih: Mon May 14, 2007 10:43 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Ahmet Kaya Sevenleri Topluluğu yeniden burada. |
|
|
|
|
|
 |
MÜGE :) (-gizli-)
Rütbeli Üye (***)
|
Tarih: Tue May 15, 2007 8:17 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
|
|
 |
1919 (Büyük Önder)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Tue May 15, 2007 12:40 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
|
|
 |
ÇATAPAT BAHAR (-gizli-)
Üye (*)
|
Tarih: Mon May 21, 2007 1:35 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
|
|
 |
khaberdey (-gizli-)
Yüksek Kıdem Sahibi Üye (****)

|
Tarih: Mon May 21, 2007 8:13 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
ne laftan anlamaz adamlarsınız... |
|
_________________ çok varki bu hınç bende fikirdir,fikirse hınç
genç adam al silahı,iman tılsımlı kılınç
işte bütün meselem,her meselenin başı
ben bir genç arıyorum,gençlikte köprübaşı
Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş |
|
|
|
 |
AySA (Arşiv Üyelik) (Arşiv Üyelik)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Mon May 21, 2007 8:28 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Nedenki Khaberdey ? Şahsen bende dinlerim Ahmet Kaya'yı ... Yoksa yasakmıydı ? Yada bilmediğimiz bir şeylermi var :) Hani yanlışsa düzeltelim hatamızı ...Onun için soruyorum ... |
|
_________________ Eğer Düşünebilip De Düşüncelerini Amaç Edinebilirsen..
Yeryüzü Ve Üstündekiler Senindir ..
"Ben Atatürkçüyüm, Ben Cumhuriyetçiyim..
Ben Laikim,
Ben Anti-emperyalistim..
Ben özgürlükçüyüm..
Ben bağımsız Türkiye’den yanayım..
Ben insan hakları savunucusuyum..
Ben terörün karşısındayım..
Ben yobazların, hırsızların,,
vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım..
Öyleyse, vurun, parçalayın..!
Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır."
|
|
|
 |
zagar77 (-gizli-)
Üye (*)
|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 12:55 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
grubun ismi ahmet kayayı sevenler diilde ahmet kayanın şarkılarını sevenler olsaydı sanki daha iyi olurdu gibime geleoo öyle olursa grubunuzda bende varım |
|
|
|
|
|
 |
arizaliyilmaz (-gizli-)
|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 1:08 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
[QUOTE="A S A"]
Nedenki Khaberdey ? Şahsen bende dinlerim Ahmet Kaya'yı ... Yoksa yasakmıydı ? Yada bilmediğimiz bir şeylermi var :) Hani yanlışsa düzeltelim hatamızı ...Onun için soruyorum ... [/QUOTE]
iki tane şarkıyı dinlemesek orta yerimizden çatlar ölürüz heralde |
|
_________________ Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş |
|
|
|
 |
Kürt Seda (-gizli-)
Üye (*)

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 1:13 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Bir topluma sanatçılar zarar veremez, bunu da böyle bilin. Siyasetçilerinizden korkun. Bayrağı çiğneyip de "çiğnediler!" yaygarası koparanlardan korkun. "siz-biz" ayrımı yapıp faşist abdlilerin ya abdlilerden yana olmak ya da terörden yana olmak söylemi gibi, ya onlardan ya da terörden yana olmak imajı uyandırmak isteyenlerden korkun.
Ahmet Kaya size birşey yapamaz. |
|
|
|
|
 |
arizaliyilmaz (-gizli-)
|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 1:20 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Tabi ki yapamaz.
Hem ondan korktuğumuzu kim söyledi?
Birisinden korkmamız neden gerekiyor?
Şimdi Ahmet Kaya başlığı altında siyasetçilerden mi bahsedelim?
Konumuz Ahmet Kaya ve onun şarkıları.Bunlar hakkında söyleyecek bişeyin varsa buyur söyle.
Ben diyorumki bu adamın şerefsizliğinden dolayı şarkılarını dinleyip ona prim vermek yapılmaması gereken bişey.
Sende başka bişey söyleyebiliyorsan onu söyle...
|
|
|
|
|
 |
Kürt Seda (-gizli-)
Üye (*)

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 1:28 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Ben de diyorum ki Ahmet Kayanın şerefini ölçmek senin haddine değil. ahmet kaya kürtçe klip yapıcam dedi, salyalarınız saçıldı. işte kürtçe klipler. işte trt. ne varmış bunda? şerefsizlik ananelere bağlı olmaksa, şerefliliği sen tanımla.
Türk sanat dünyası Ahmet Kaya gibi 2. bir adam görmedi !!!! |
|
|
|
|
 |
arizaliyilmaz (-gizli-)
|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 1:41 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Salyaları saçmak deyimini sen kullandığın zaman ne kadar manasız oluyor.Biz kullandığımda ise tam yerini buluyor.
Bak arkadaşım.Ahmet Kaya'nın ben kürtçe klip çekeceğim dediği dönem ile şimdiki dönem arasında pkk'nın etkinliğini kıyaslayabilecek potansiyele sahip misin?Hadi diyelim bir fark yok bu iki etkinlik yoğunluğu arasında.Şimdi tv'lerde kürtçe yayın yapılmasını doğru bulduğumuzu sana kim söyledi?Hadi diyelim doğru buluyoruz.Ahmet Kaya'nın bu sözü neden söylediği malum değil midir?Bunu görmemek için kör olmanın yanısıra ahmak olmak da gerikr.Sen diyorsanki ne körüm ne de ahmağım, senin değerlerini sorgulamak icabeder bu durumda.Eğer Ahmet Kaya zihniyetini haklı buluyorsan onun şerefiyle ilgili söylediklerim aynen senin için de geçerlidir. |
|
|
|
|
 |
AySA (Arşiv Üyelik) (Arşiv Üyelik)
Üst Düzey Üye (*****)

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 10:03 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
[QUOTE="arizaliyilmaz"][QUOTE=A S A]
Nedenki Khaberdey ? Şahsen bende dinlerim Ahmet Kaya'yı ... Yoksa yasakmıydı ? Yada bilmediğimiz bir şeylermi var :) Hani yanlışsa düzeltelim hatamızı ...Onun için soruyorum ... [/QUOTE]
iki tane şarkıyı dinlemesek orta yerimizden çatlar ölürüz heralde [/QUOTE]
Sevgili arizali:) Kendi açından haklı olabilirsin ... Evet Ahmet Kaya şarkıları dinlemediğimiz zaman çatlayıp ölmüyoruz belki... Ancak diğerlerini onun şarkıları kadar içten bulmuyorum... Ahmet Kaya şarkılarında acı var... Haksızlıklara isyan var...Doğallık ...Yaşanmışlık var... Sanıldığı kadar yada empoze edilmek istenildiği kadar art niyet olduğunu düşünmüyorum yani...
Hani benim sevincim nerde Bilyelerim, topacım Kiraz ağacında yırtılan gömleğim Çaldılar çocukluğumu habersiz. Penceresiz kaldım anne Uçurtmam tel örgülere/tellere takıldı Hani benim gençliğim nerde.
Ne varsa buğusu genzi yakan Ekmek gibi, aşk gibi Ah... Ne varsa güzellikten yana Bölüştüm, büyümüştüm. Bu ne yaman çelişki anne Kurtlar sofrasına düştüm Hani benim gençliğim anne/nerde
Hani benim sevincim nerde Akvaryumum, kanaryam Üstüne titrediğim kaktüs çiçeğim Aldılar kitaplarımı sorgusuz. Duvarlar konuşmuyor anne Açık kalmıyor hiç bir kapı Hani benim gençliğim anne/nerde Yağmurları biriktir anne Çağ yangınında tutuştum. Hani benim gençliğim anne.
Ahmet Kaya sevincini..gençliğini... Soruyor nerede diye? Bu soruları hangimiz sormuyoruzki?
Bırakın ön yargıları ... şerefli şerefsiz tartışmalarını ...Hain suçlamalarını ...Biraz daha gerçekçi olarlım lütfen... Ülke bu tarz tartışmalarla kurtulmaz çünkü... Türkiye'miz yağmalanıyor...Satılıyor... İnsanlarımız ölüyor... Hala gerçekleri göremiyor...Hayali günah keçileri yaratmaya çalışıyoruz... Oysa meydanlarda gözümüze baka baka yalan söyleyip nutuk atanların farkına varamıyoruz bir türlü !!! A S A2007-06-05 03:22:37 |
|
_________________ Eğer Düşünebilip De Düşüncelerini Amaç Edinebilirsen..
Yeryüzü Ve Üstündekiler Senindir ..
"Ben Atatürkçüyüm, Ben Cumhuriyetçiyim..
Ben Laikim,
Ben Anti-emperyalistim..
Ben özgürlükçüyüm..
Ben bağımsız Türkiye’den yanayım..
Ben insan hakları savunucusuyum..
Ben terörün karşısındayım..
Ben yobazların, hırsızların,,
vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım..
Öyleyse, vurun, parçalayın..!
Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır."
|
|
|
 |
asena (asena)
Üye (*)
|
Tarih: Tue Jun 26, 2007 2:27 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Git asa ya neler yazmışsın böyle, gerçekleri şarkılara gizleyen bir bölücüyü ne savunuyorsunuzki |
|
_________________ Düşmanın ülkesi viran olacak,
Türkiye büyüyüp "TURAN" olacak.
 |
|
|
|
 |
sinemis (-gizli-)
Üye (*)
|
Tarih: Sat Jun 30, 2007 7:11 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
[QUOTE="asena"] Git asa ya neler yazmışsın böyle, gerçekleri şarkılara gizleyen bir bölücüyü ne savunuyorsunuzki[/QUOTE] bence olaya yanlış açıdan bakıyosunuz ahmet kaya gerçek dediğin o şeyleri şarkılarında yazdığı için mi oluyor bütün bu terör eylemleri filan.yani ahmet kaya bu konuda bu kadar etkili bir güç mü?bence hayır derdim ama insanlar onun sanatının değil de ideolojilerinin bu kadar üzerine gittikçe artık sayenizde ahmet kaya bu konuda etkili bir güç olmaya başladı.Artık ahmet kaya dinleyene direkt bölücü gözü ile bakılıyor ben çerkesim ve ahmet kaya dinliyorum verdiği siyasal mesajlar beni şu seviyede ilgilendirmiyor yani... |
|
_________________ Net Ajans - Web Tasarım - Forum - Güneş Enerjisi - Net Pazarlama |
|
|
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|