| Yazar |
Mesaj |
AYŞE GÜL ÖZNUR (-gizli-)
Üye (*)

|
Tarih: Sat Apr 19, 2008 7:10 am
Mesaj konusu : Ayşe Gül Öznur - Gezi Yazıları
|
 |
|
Arkadaşlar çok geziyorum. Burada size gezi yazıları yazacağım. |
|
|
|
|
|
 |
Federal779 (İbrahimHalil Özaktaş)
Kıdemsiz Üye (-)

|
Tarih: Sat Apr 19, 2008 1:51 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Çok iyi olur,, bizde zevkle ve neşeyle okur,,, fikir ve yorumlarımızı katarız.. |
|
_________________ Kilisli Motorcu |
|
|
|
 |
Nalan Babay (Nalan)
Kıdemli Üye (**)

|
Tarih: Tue Feb 10, 2009 8:23 pm
Mesaj konusu :
|
 |
|
Arkadaşım Ayşegül. Ben de sana katılayım. Anlatmak isterim.
Ankara.
Atatürk kokan şehir, Ankara. Zafer kokan şehir, Ankara. Devrim kokan şehir, Ankara.
Ankara'yı anlatmalı en önce.
Mutlaka çok güzel yerleri var Ankara'nın da. Eski yerleşimleri, yeni kent anlayışı ile inşaa edilen lüks yerleri vs. vs.
Bence ise en önce görülesi yerleri; ilk meclis, kamu binaları ve yeni meclis.
Bir milletin makus tarihinin yenildiği yılları okuyup, bugünü de görmek; bugünün gözü ile o yılları anlamak için gezmeli Ankara'yı.
Büyük Atatürk'ün huzuruna; Anıtkabir'e ise en son çıkmalı, uzun bir vakit ayırmalı. Çünkü Anıtkabir'e geldiğinizde zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz, görmeye ve öğrenmeye, derin derin düşüncelere dalmaya doyamazsınız. |
|
_________________ N'ayır Nalan!
Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş |
|
|
|
 |
-lal- (-gizli-)
Kıdemli Üye (**)
|
Tarih: Sun Jul 19, 2009 11:02 am
Mesaj konusu :
|
 |
|
Ben maalesef hiç görmedim Ankara'yı
Varsa yoksa memleketim...Kargı...Buram buram çam kokularının içinde,suyu ddesen şerbet,havası desen mis,yemekleri nefis,sırık kebabımız meşhur,sebzeleri taze...hormon yok buralarda...doğal herşey özü,yapısı bozulmamış...insanları da öyle...öyle bir kucaklıyorlar ki seni içine sokacaklar neredeyse...yapaylık yok..eşek,inek,tavşan,kaz,hindi...ne gelirse aklına var burada....
Ahh Kargımmm olumsuzlukları da barındırsan içimde sen benim en gözde mekanımsın  |
|
_________________ Net Ajans - Web Tasarım - ehayat ~ Bildiğiniz Alışveriş |
|
|
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|